Ако те харесва, няма да отговаря само на твоите съобщения. Той ще ти пише пръв.

Ако те харесва, той няма просто да бъде мил с теб, когато се натъкнете случайно един на друг. Той ще се появи там, където си, за да те види и да прекара време с теб.

Ако те харесва, той няма да гледа твоите публикации в социалните мрежи пръв. Той ще бъде с теб и ти няма да искаш да погледнеш телефона си.

Ако те харесва, той няма да ти го покаже чрез харесвания в социалните мрежи. Той ще ти го покаже, ще ти каже как се чувства и няма да има колебания.

Толкова сме уморени от момичета, влюбени тежко в момчетата, които се опитват да създадат образ на някого, на когото му пука, когато очевидно не е така.

Не ме интересува дали казва всички правилни неща. Единственото, което ме интересува, е какво прави той, за да ги докаже.

Когато той те харесва, няма да се налага да се чудиш дали това е така, или не.

Ако наистина те харесва, няма си играе с теб или да се опитва да обърка мислите ти.

Ако те харесва, той няма да си измисля оправдания пред теб защо не го е направил отново. Вместо това той ще бъде там, защото си го помолила да бъде. Вместо това той ще промени графика си, за да не те разочарова.

Ако той те харесва, няма да се налага да му напомняш, че съществуваш, като взривяваш профила му. Кликваш само за да видиш дали го е погледнал. Публикуваш нещо само за да видиш дали ще го хареса.

Ако той те харесва, ще мисли за теб, без да се налага да правиш каквото и да било.

Защото, когато човек наистина те харесва, той ще иска да бъде с теб и няма да се спре пред нищо.

Ако те харесва, няма да чака часове, за да отговори на съобщенията ти.

Ако те харесва, няма да чака до уикенда, за да те види.

Ако те харесва, няма да се срещне с теб за по питие. Всъщност, той ще те изведе на вечеря.

Ако той те харесва, няма да се налага да се колебаеш за това.

А ако той не те харесва, тогава ще бъдеш объркана. Тогава ще търсиш знаци, които липсват. Тогава наистина ще се стараеш за нечие време и внимание, докато в действителност знаеш, че губиш своето, но не искаш да си го признаеш.

Той не те харесва, ако те наранява и може да живее с това.

Той не те харесва, ако може да отмени среща с теб, без да се поинтересува как да ти се реваншира.

Той не те харесва, ако когато се появите на едно и също място, той не гледа през рамо към теб, както ти към него.

Той не те харесва, ако те игнорира.

Той не те харесва, ако си играе с емоциите ти.

Той не те харесва, ако няма искреността да го каже.

Той не те харесва, ако ти можеш да излееш сърцето си, а и той го избягва.

Той не те харесва, ако не предприема действие.

Той не те харесва, ако връзката се основава единствено на нещо физическо.

Той не ви харесва, ако приятелите и семейството му не знаят за вас.

Можеш да го анализираш толкова, колкото искаш. Можеш да ни кажеш, че се опитва да те накара да ревнуваш. Може и така да е. Ако случаят е такъв и вие ходите напред-назад в някаква скапана игра на котка и мишка, докато той се опитва да те накара да ревнуваш, то той не те харесва.

Защото правилният човек няма да се опитва да те накара да ревнуваш. Точният човек ще ти даде толкова време, внимание и любов, че всички останали ще ти завиждат.

Влюби се в някой, който те затрупва с това, така че дори не е нужно да се питаш какво ли изпитва към теб.

Когато човек те харесва, ще го разбереш. Когато не те харесва – отново ще го разбереш.

Била съм там. Обичайки го силно, мислех, че може би един ден той ще се промени. Загубих себе си, обичайки хората по начини, по които исках те да ме обичат. Но само ако можех да се върна във времето и да кажа на моето предишно Аз.

Мисля, че понякога не искаме да повярваме, че това, което знаем в сърцето си, е истина. Но също така мисля, че понякога гравитираме около хора, за които знаем, че не ни обичат, от страх да не намерим един ден някой, който ни обича. Защото само тогава, когато намериш истинската любов, имаш нещо, което можеш да загубиш. Така че ние се придържаме към любимите хора, които ни държат на една ръка разстояние, защото не можеш да загубиш нещо, което никога не е било твое, и сърцето ти не може бъде разбито, когато вече е разбито като за начало.