В миналото са разбивали сърцето ти. Хората, на които някога си се доверявала, са си тръгвали от теб, без да ти кажат и думичка. Те са те накарали да се съмняваш дали ще има някой, който да остане в живота ти, вместо да се отегчи и да се сбогува.

Но ти заслужаваш някой, който никога няма да си помисля да те напусне. Не след като се скарате. Не след като чуе тайните ти. Не след като те види да плачеш. Някой, който ще остане. Независимо от всичко!

Заслужаваш някой, който няма да те кара да се страхуваш от изоставяне. Някой, с койти можеш да споделиш най-дълбоките си мисли, без да се притесняваш, че откровеността ще ти изиграе лоша шега. Някой, с който ще можеш да се караш, без да се притесняваш, че ще вдигне ръце и ще каже, че връзката ви е станала прекалено трудна.

Заслужаваш някой, който ще работи за разрешаването на проблемите ти с теб, вместо да ги оставя да се трупат, докато бавно се отдалечавате един от друг - или човек, който ще те напусне при първите признаци на беда. Заслужаваш някой, който ще остане до теб, дори когато плачеш или крещиш. Човек, който ще се бори, за да поддържа връзката ви силна, защото разбира, че дори и две сродни души имат своите слаби моменти.

Заслужаваш човек, който ще се увери, че ще се прибереш в безопасност вкъщи след пиянска вечер, дори и да сте се карали през деня. Човек, който ще те целува за лека нощ, дори и да ти е ядосан. Човек, който ще те обича с цялото си сърце, дори и когато си го раздразнила.

Заслужаваш някой, който няма да заплашва да те напусне, когато е разочарован от теб. Някой, който наистина вярва, че ще бъде с теб завинаги. Някой, който няма да си отиде.

Бъди с някой, с който можете да си говорите за всичко, защото нищо, което кажете, няма да промени начина, по който се чувствате един към друг. Някой, който реалистично може да си представи бъдещето ви заедно. Някой, с който можеш да си представиш живота не само след пет, но и след петдесет години.

Заслужаваш човек, който никога няма да си помисли да те изостави. Някой, който ще знае, че трудностите ви са малко препятствие по пътя към щастието.

Разбира се, това не ти дава позволението да се отнасяш зле с него, защото знаеш, че винаги ще бъде наоколо. Това означава, че трябва да имаш по-силен стимул да го третираш по начина, по който заслужава. Имаш още една причина да му дадеш цялата си любов.

Заслужаваш човек, който никога няма да си помисли да те изостави, защото знае, че сте перфектни един за друг. Защото дори и да има проблеми в отношенията ви, сте достатъчно силни, за да ги преодолеете заедно. Защото му даваш причина да се усмихва толкова много, за което да е благодарен, толкова много неща, които да очаква в бъдеще.

Заслужаваш човек, който никога няма да си помисли да те изостави, защото сте наистина отдадени един на друг. Не само сега. Завинаги!