На 31-годишна възраст Кимбърли Смайли вече била изгубила надежда да има деца. Тя и нейният партньор Джейсън се опитвали да имат деца в продължение на 6 години, но без успех. Двамата опитали и с инвитро, но и така не получили желания резултат.

Тогава те едва ли са знаели, че съдбата им готви истинско чудо. Само една година след поредната неуспешна инвитро процедура Кимбърли ражда две деца в рамките само на 10 месеца.

„Беше невероятно особено защото вече се бяхме отказали да имаме деца“, казва Кимбърли.

След тежка бременност, при която Кимбърли развива прееклампсия (повишение на кръвното налягане и появата на белтък в урината), малкият Джак се ражда на 16 януари 2016 г.

Въпреки че мъникът е роден преждевременно, в 35-ата седмица, той е достатъчно силен и е перфектната малка радост за новите родители.

„Акушерката ни каза, че понякога се случва да забременееш естествено след инвитро, но след годините на безуспешни опити, мислехме, че това няма да ни се случи“, казва майката. „Не бяхме планирали да имаме още едно дете, но когато Джак беше на 4 месеца, разбрахме, че съм бременна в четвъртата седмица.“

Новината се оказала истински шок за родителите, които още се учели как да се грижат за едно дете, а сега очаквали още едно и то около рождения ден на първото.

Но съдбата готвела още един обрат за Кимбърли. В 29-тата седмица водите й започнали да изтичат и се наложило да остане под лекарско наблюдение през следващите 3 седмици.

На 25 ноември 2016 г. тя ражда втория си син – Сам.  „Трябваше между двамата да има една година разлика, но сега са само 10 месеца“, казва тя.

Това е поредната история, която показва, че никога не знаеш какво ти е приготвила съдбата.