Свободата да бъдеш себе си, да не се отказваш и да вярваш, че утрешният ден ще бъде по-добър от днешния.

Живеем в странни времена, времена, които ни доказаха, че всичко около нас, както и самите ние, можем да се променим. Но защо не погледнем и положителната страна? Последните няколко месеца ни доказаха, че можем да преобърнем нещата в наша полза. Доказаха ни, че вътрешният ни мир зависи единствено и само от нас. 

Изборът е наш - щастието не трябва да чака

Напоследък изглежда, че няма нищо по-важно от здравето и свободата. Свободата да се движиш и да откриеш спорта, който те кара да се усмихваш и да се чувстваш по-добре в кожата си. 

Да, спортуването ни дава силата и увереността, че можем да се справим с всичко, което се изпречи на пътя ни. Защото винаги ще има утре.

Днес опита да тичаш в парка, но разбра, че това не е за теб? Няма страшно, утре ще опиташ нещо ново, нещо, което повече ти приляга.

Нищо не може да ни спре

Граници съществуват само тогава, когато сами ги поставим. Nike ни вдъхновява да излезем от рамките и да докажем, че спортът ни обединява. 

#BackToSport - призивът, който брандът отправя към нас има за цел да ни накара да повярваме, че можем да продължим напред. Утре можем да бъдем по-смели и по-вдъхновени, за да поставим едно неочаквано и красиво начало. А именно спортът е начинът да успокоим ума и да преобърнем мислите в положителна насока. 

Nike предизвика 2 инфлуенсъри да изразят себе си чрез любимия им спорт. Те разказват повече за мотивацията, която им дава сили да продължат напред.

Никога да не спираш, да не се отказваш, независимо от всичко. Българската лекоатлетка Карин Околие ни учи, че спортът изгражда не само тялото, но и духа ни.

Да стиснем зъби, да бъдем подготвени, да бъдем в пълна готовност да надхвърлим себе си и когато светът оздравее, нищо не може да ни спре.

Tsveti Fit е инфлуенсърът, която ни вдъхновява да се чувстваме уверени и никога да не спираме по пътя нагоре. Здравословно хранене, редовни тренировки и положително мислене - това е всичко, от което се нуждаем, за да продължаваме напред. 

#BackToSport - Nike ни напомня, че животът се случва тук и сега. Време е да бъдем активни и да докажем на самите себе си, че можем да се справим с всичко.