Нумеролозите твърдят, че златното число на съдбата определя вашия характер, а следователно и целия ви живот. Ние ще ви обясним какво означава и как да го изчислите.

Как да изчислим числото на съдбата?

Трябва да съберете цялата си дата на раждане, докато получите една цифра.

Например: 01/05/1990=0+5+0+1+1+9+9+0=25=2+5=7.

Трябва веднага да се отбележи, че вашият характер може да се прояви по два начина - или в плюс, или в минус, което означава, че живеете възоснова на вашите положителни или отрицателни качества. И в живота е важно, ако сменяте посоката, винаги да вървите от минус към плюс, тъй като само така е възможна максимална реализация.

По какъв начин числото на съдбата влияе на вашия характер?

1

Положителните качества

Вие сте лидер, новатор – за вас е много важно първи да направите нещо. Ако се занимавате с някакъв бизнес, значи му се отдавате изцяло. Вдъхновявате и пленявате други хора с идеите си. Вие сте уверени в себе си, знаете целите си и давате всичко от себе си, за да ги постигнете. Не понасяте натиск и се съгласявате да общувате с хората само на равни начала. Каквото и да си пожелаете, всичко се сбъдва.

Отрицателни качества

Имате високо самочувствие и жажда за власт. Стараете се да се държите на дистанция от хората и да не ги пускате в личното си пространство. Не се разкривате пред другите. Не обичате да правите отстъпки, свикнали сте сами да диктувате условията. Често проявявате агресия и оказвате натиск върху други хора.

2

Положителни качества

Използвайте по-често енергията, която притежавате. Можете бързо да разрешите всеки конфликт. Имате способността да помирите всички, да намерите компромис и да преговаряте. Вие сте роден дипломат и не обичате да се карате. Необходимо ви е да се грижите за някого. Вие сте чувствителни, уязвими, способни да съчувствате и винаги сте готови да помогнете. Обичате природата. За вас е много важно постоянно да ie чувствате обичани, в противен случай можете да се разстроите и да се затворите в себе си.

Отрицателни качества

Имате силен интерес към клюките и в същото време сте дълбоко уязвени, ако те са насочени към вас. Гневът ви живее в съседство с патологичния ви мързел и с вашата пасивност.

3

Положителни качества

За вас материалното богатство е важно, за да можете да си позволите всичко, което искате. Вашата позиция е лидерска. Вкъщи и на работа искате всичко да е подредено. Обичате да печелите и да харчите. Можете лесно да изградите свой бизнес, да създадете финансови структури, да дадете работа на други хора. Вие сте наистина мил човек с голямо сърце. Искрено искате да нахраните всички, да ги подкрепите с вашата топлина и грижа. Много се обръщат към вас за подкрепа.

Отрицателни качества

Вие сте мощна, авторитарна личност, която контролира всички и всичко. „Ако не го направя сам, никой няма да го направи по-добре“ – в това сте напълно убеден. Трудно ви е да делегирате правомощия, да поверите на някого вземането на решения. Ако се „зациклите“ върху парите и материалните ценности, оттук могат да възникнат проблеми.

4

Положителни качества

Чувствате се добре в мъжка компания. Но не ви хрумва да влизате в конкуренция с мъжете, да се състезавате с тях. Затова пък вие притежавате достатъчно лидерска мощ, така че заемете силна позиция в обществото.

Отрицателни качества

Ако сте жена, характерът ви е прекалено мъжествен. Липсват ви мекота и гъвкавост. Не искате да пуснете мъже в живота си. Можете дори да бъдете агресивни и войнствени към тях, да проявявате нетолерантност, като по този начин ги отблъсквате и се лишавате от възможността да изградите хармонични и пълноценни взаимоотношения.

5

Положителни качества

Вие сте вечен ученик, цял живот ще научавате нещо ново. Попивате като гъба всичко, придобивате нови знания, а след това с удоволствие ги споделяте. Вие също сте надарен от Бог с учителска харизма, така че можете перфектно да учите други хора. И не е задължително да работите в училище – може да изграждате бизнес, като учите другите. Педантичен сте, спретнат, обичате чистотата. Имате отлична логика и затова често гласът на разума заглушава интуицията.

Отрицателни качества

Много сте разпиляни – днес започвате нещо, утре се отказвате и се насочвате към съвсем друга задача. Във вашите дела цари хаос, вие не разбирате и дори не искате да разберете и приемате други хора. Ставате егоисти и и ви грози опасност да се обезличите духовно.

6

Положителни качества

Много се притеснявате, ако не сте в добри отношения с някого. В любовта сте всеотдайни. Ако обичате, тогава се предавате изцяло на това чувство. Готови сте да обградите любимия човек с грижа и внимание; да направите всичко за него. Вие безкористно служите и помагате на другите. За вас казват, че душата ви е широко отворена към доброто. Около вас винаги има много приятели и познати. Вие сте учтиви, умеете да създавате познанства, да преговаряте и да изграждате дългосрочни отношения.

Отрицателни качества

Можете да направите от мухата слон и да страдате от негативните мисли. Мнението на другите е важно за вас, трябва да угодите на всички, искате да бъдете обичани и в никакъв случай никой да не си помисли нещо лошо за вас. Може да сте обсебени от връзки, които са се изчерпили преди много време. Страхувате се да останете сами. В преследване на любовта често сменяте партньори или се срещате с няколко едновременно. Постоянно страдате от осъзнаването на своите „недостатъци“.

7

Положителни черти

Не обичате кавги и конфликти. Не можете да си представите живота си без спорт. Много сте чувствителни към лъжите, веднага разпознавате, че някой лъже. Трудно ви е да стоите на едно място, шофирането е в кръвта ви. Знаете как да си поставяте цели и да ги постигате. За вас е важно да знаете къде и в каква посока да се движите, да направите план – и да следвате набелязания път. Ако изведнъж се провалите, няма да се отчаяте, а ще се опитвате отново и отново да разрешите проблема. Вашето мото е: "Всичко е възможно в този живот".

Отрицателни качества

Когато сте в лошо настроение, вие проявявате малко емоции, ставате потайни и се отдръпвате от другите. Реагирате остро, когато ви кажат, че сте допуснали грешка. Вземате решения с трудност. Не се грижете за тялото си – в живота ви няма спорт, а и не се храните много добре. Ставате апатични: не искате да продължите напред и в резултат на това и вие сте в застой, делата ви – също.

8

Положителни черти

За вас е важно всичко да е ясно, разбираемо, структурирано. Винаги държите на думата си и имате повишено чувство за справедливост. Ако в живота си направите нещо лошо, то ви се връща бързо и в двоен размер. За вас е много важно да разберете, че всички трудности, с които се сблъсквате, са резултат от грешки в миналото. Ако осъзнаете това, можете бързо да се поучите дори от най-негативните ситуации и да трансформирате проблемите в победи.

Отрицателни качества

Често привличате ситуации, в които с вас се отнасят несправедливо. Постоянно се забърквате в спорове, защитавате позицията си, доказвате правотата си, като осъждате другите. Горделивостта живее във вас. Не допускате, че може да направите грешка. Склонни сте да обвинявате всички около вас за проблемите си, вместо да поемате отговорност за живота си.

9

Положителни качества

Винаги сте търсени за съвет. Вие сте надежден приятел, умеете да пазите тайни, така че другите ви се доверяват. Ако сте запалени по нещо, определено ще се отнасяте отговорно, ще проучите всички детайли. Обичате да мислите на абстрактни теми, да философствате. Да се говори с вас е удоволствие, защото сте начетени и мъдри. Допускате само елита във вашия вътрешен кръг. Доверието ви трябва да бъде спечелено. Дълго изучавате човека, който ви е симпатичен, и едва когато сте сигурни, че е подходящ за вас, едва тогава можете да започнете връзка с него. Понякога имате нужда да останете насаме със себе си, да се откъснете от външния свят, от суматохата, от многото хора.

Отрицателни качества

Вие сте недоверчиви и много предпазливи. Трудно ви е да се отворите към хората и да изградите искрени отношения с тях. Подозрителността е една от основните черти на характера ви. Разочаровани веднъж от някого, можете да прекъснете връзката с него за много години. Имайки съпруг, деца, много приятели, вие често се чувствате некомфортно в семейството. Изглежда, сякаш никой не ви разбира и не ви познава.