Сам ли сте? Ако принадлежите към един от признаците, които ще споменем по-долу, може да спрете да бъдете. Декември обещава чудесни моменти за вашата романтика и вероятно ще ви помогне да намерите половинка , която или сте искали отдавна, или ще срещнете през месеца, през който преминаваме. Така че прочетете малко по-долу и вижте дали сте един от късметлиите, които ще видят любовта да чука на вратата им.

РИБИ

Ще видите, че настроението ви ще се промени към по-добро и ще преодолеете себе си. На първо място, защото толкова много планети са в Козирог в положителни аспекти със собствения ви знак и в съчетание с Юпитер във втория ви дом ще ви донесат късмет и възможности. По-специално, ако принадлежите към първата или третата декада, ще видите как любовният ви живот ще потръгне! Много е вероятно да завържете ново познанство с цел възстановяване, тъй като ще станете по-общителни и екстровертни и заради точно тези дните ще разкриете своята романтична и забавна страна.

РАК

Слънцето, Меркурий и Венера са в Козирог и ще направят "разходка" в собствения ви седми дом. Какво означава това на практика за вас? Седмият дом е свързан с взаимоотношенията, обвързването и брака. Това означава, че ако сте свободни и нещо се разиграе в живота ви, то лесно може да напредне и да се превърне в обвързване. Ако нещо все още не се "разиграва", може да срещнете някого и това познанство да завърши с връзка. А ако вече сте в любовта от глава до пети, не е изключено да приемете предложение за брак. Освен това Юпитер ще грее от вашия 10-ти слънчев дом, така че се пригответе да се облечете в сватбени дрехи много скоро. 

ДЕВА

Меркурий, Венера и Слънцето ще бъдат в Козирог, което за вас е 5-ти дом, а Юпитер в 8-ми дом, който е свързан със секса и либидото, така че какво да кажем за флирта, запознанствата и любовта , не можем да ви го опишем. Сложете си най-добрата и най-ярката усмивка и се пригответе да посрещнете любовта в живота си. Флиртът ще дава и взема, а вие ще бъдете значително обновени в любовната си част. Ще излизате, ще се забавлявате и ще се запознаете с много хора. Това е добър период за вас, така че не забравяйте да се възползвате максимално от него и щом сте благосклонни, продължете с връзката! Ясно е също и, че послушанието няма да е ваша черта през този период. 

КОЗИРОГ

С Меркурий, Венера и Слънцето във вашия знак и ще имате партита и връзки и ще "палите" сърца. Богинята на любовта ви предлага цялата си положителна енергия и вие трябва да се възползвате от нея, доколкото можете. Тя ще ви даде настроение да укротите погледа си, да заблестите. А  нейните "пожелания" да срещнете подходящия човек и да се обвържете има много голяма вероятност да се случат. И  между нас казано, каквато и цел да си поставите, ще я постигнете, което ще повиши и самочувствието ви. Шансовете да намерите някого и да създадете стабилна връзка ще се увеличат. Успех Козирози и смело напред в любовта.