За много хора тази любовна съвместимост е наистина важна част от всяка романтична връзка. Това невинаги е толкова очевидно, но винаги е от полза да знаеш рождената дата на половинката си и дали химията помежду ви е така силна. И да, възможно е да е много по-силна, отколкото предполагаш! Съвместимостта между партньорите в една връзка е важен елемент от едни любовни отношения, а колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре!

Овен

Тази зодия има нужда от това да бъде център на вниманието. Най-хубавата им връзка е с Везни - тяхната пълна противоположност. Везните могат да накарат половинката им да се чувства специална, а Овенът обожава да бъде обгрижван. Друга подходяща зодия за Овена са представителите на зодия Близнаците. Съюзът между двете зодии ги прави забавна и спонтанна двойка, на която не ѝ доскучава бързо и обожава дългите и смислени разговори.

Телец

Телецът има нужда от партньор, на когото може да разчита. Най-голяма съвместимост тази зодия има с Рак и Козирог. Едно от най-хубавите качества на представителите на първата зодия е стабилността и комфорта, които са от огромно значение. Връзката с тях продължава вечно, защото Телецът може да се довери на Рака да се грижи за семейството и дома. Козирогът е целеустремен, което се харесва на Телците. Също така той знае решението на всеки проблем и как може да реализира своите цели и тези на близките си, давайки им ценни съвети.

Близнаци

Близнаците имат две страни - едната е уверена и изпълнена с чар, а другата е нервна и нерешителна. Лъв и Овен са най-подходящите зодии за тях. Успехът на връзката със зодия Овен зависи от това колко са зрели партньорите, но това понякога плаши Близнаците и те избират да изчезнат. Имат различни стилове на комуникация, но това не им пречи да се синхронизират. Лъвът винаги мотивира половинката си да успее и винаги успява да разнообрази връзката, като я направи по-интересна за другия.

Рак

Ракът харесва подхода на зодия Телец, защото представителите ѝ са настойчиви. Двамата винаги могат да се наслаждават на компанията си, където и да са. Химията между тях може и да не е като експлозия, но я има. Другата зодия, с която Ракът е съвместим, е тази на Лъва. Понеже за първата е характерно да е срамежлива, Лъвът може винаги да привлече вниманието ѝ. Комбинацията от огън и вода не означава, че тръпката липсва, защото противоположностите се привличат, особено в този случай!

Лъв

Лъв и Стрелец - двойката, която има най-голяма химия! Това са два огнени знака, които още при запознанството си изпитват невероятно привличане. Също така, Лъвът си подхожда и със зодия Водолей, защото той винаги ще му даде нужното внимание и любовта, която сърцето на половинката му желае.

Дева

Девата е земен знак и обича дълбоките и дълги връзки. Подходящи партньори са представители на зодия Телец, защото винаги ще намерят практично приложение на връзката си, а става ли дума за интимност, Телецът е невероятен в това отношение. Другата зодия е Скорпион, с който Девата може да задълбочи много отношенията си, а романтиката няма да липсва.

Везни

Най-голяма съвместимост Везните имат с Лъв и Стрелец. Връзката между Везни и Лъв е нещо естествено - двамата са център на вниманието, където и да отидат. От друга страна, Стрелецът харесва философията, пътешествията и приключенията, които те оставят без дъх, с което предизвиква половинката си да излезе от зоната си на комфорт, карайки я да живее живота си истински. Химията между тях е невероятна!

Скорпион

Вероятно най-голямата химия е между Скорпион и Скорпион, защото те винаги се привличат един друг! Това се държи и на разбирателството между тях, защото невинаги биват разбрани от околните. Връзката между Скорпион и Риби също е възможна, тъй като Рибите са комуникативни и балансират силната личност на Скорпиона. А химията между тях е сюрреалистична.

Стрелец

Стрелецът е съвместим с Овен, което не е никак изненадващо. Заедно са страстна двойка, макар Овенът да е по-самостоятелен, а Стрелецът има свободна душа. Двете зодии искат едни и същи неща от една връзка, което не я прави краткотрайна. Голяма химия има и между Стрелец и Лъв. Втората зодия е вярна и ще предостави на Стрелеца достатъчно място, за да не се чувства притиснат.

Козирог

Зодиите, с които Козирогът има най-голяма химия са Скорпион и Телец. Както за Козирозите, така и за Скорпиона важи това, че „тихите води са най-дълбоки”. Връзката им се гради около емоции и сила, но тя е и много гореща. Отношенията между Козирог и Телец бързо могат да се превърнат в нещо повече от просто приятелски. Щом те станат романтични, връзката им е дълбока. Точно тази химия води и до успешна връзка.

Водолей

Водолеят има най-голяма съвместимост с Везни и Риби. Връзката с първите е невероятна. Те са въздушни знаци, което означава, че са умни и обичат комуникацията. Възможно е Везните да са лидерите във връзката, но това не означава, че половинката им ще бъде пренебрегвана. Връзката с вторите е нещо, за което само можем да мечтаем. Рибите веднага се влюбват при внезапна среща с представител на другата зодия. Те се обвързват емоционално, а щом Водолеят направи това, той няма да може да свали очи от половинката си или да ѝ устои!

Риби

Рибите са емоционални, имат силна интуиция и обичат да са във връзка. Настроенията им също обаче, са променливи. Това е причината най-голяма химия да има между Риби и Телец и Риби и Козирог. И трите зодии са най-верните в зодиака.

Съвместимостта с половинката ти винаги може да ти помогне в решението дали някой е подходящ за теб, или не, но това е само малка част от нещата, които могат да повлияят на отношенията между хората.