Всички имаме слабости, но именно те ни правят хора. Всички също имаме и по едно слабо място, една ахилесова пета, която ни боли най-много от всичко друго. Коя е твоята ли? Провери тук:

Овен

Твоята най-голяма слабост се крие в това, че имаш проблеми с това да се изправиш на крака след токсична връзка или приятелство. Когато някой те нарани, остава голяма рана в теб.

Телец

Твоето слабо място е промяната. Обичаш нещата да са ти познати, да не се променят, за да живееш в хармонията, с която така си свикнала.

Близнаци

Не можеш да изразяваш себе си. Харесва ти да скриваш някои части от живота си. Ти си решена да се забавляваш и да не позволяваш на емоциите да изплуват на повърхността.

Рак

Твоята слабост е отказът или разбитото сърце. Обичаш толкова силно, че буквално рухваш, когато тези чувства не са споделени.

Лъв

Твоята ахилесова пета е в това да те подценяват и да не те забелязват. Ти се приемаш като горд и безстрашен лидер. Наранява те, когато срещнеш нови хора, които не ги е грижа за теб или мнението ти.

Дева

Боли те, когато нямаш контрол над нещата. Искаш живота ти да е организиран, но рухваш, когато всичко е хаос.

Везни

Твоето слабо място е съпричастността ти. Чувстваш се ужасно, когато нараниш някого, защото искаш да си щастлива и хората около теб също.

Скорпион

Твоята слабост е провалът и разочарованието. Влагаш много усилия, за да постигнеш нещо, за да не се изложиш. Чувстваш се ужасно, когато нищо не е, както трябва да е.

Стрелец

Твоят страх е да те ограничават и контролират. Цениш много свободата си. Паникьосваш се, когато някой иска да ти я отнеме.

Козирог

Твоето слабо място е да нямаш успех в живота ти. Като представител на тази зодия на теб ти е писано да успяваш, но страдаш, когато всичко рухва.

Водолей

Твоето слабо място са хората, които обичаш, а най-големият ти страх е да изгубиш човек, който е важен за теб!

Риби

Твоята слабост е това да те критикуват и съдят. Ти държиш много на своите креативни идеи и постижения. Това е причината да се притесняваш, когато критикуват работата ти.