Кои родни знаменитости сключиха брак от началото на годината и кои предстои да го направят?

 

Емануела

Сватбата на Емануела определено ще остане като една от най-запомнящите се през 2013. Фолк певицата и любимият й Никола сключиха граждански брак пред цяла България. Двамата се венчаха в базата на „Къртицата”, а церемонията все още е една от най-обсъжданите теми във фолк средите. Кумове на Емилия и Никола станаха водещите и продуценти на шоуто Иван и Андрей, а ролята на кумата бе отредена на Жени Калканджиева.

 

 

Меги от „Търси се”

Чаровната водеща на „Търси се” Меги Димчова (вече Фичева) също премина в отбора на омъжените дами. Красавицата се врече във вечна вярност на мъжа на живота си Ивайло. Сватбата бе в Пампорово. Кумове на младото семейство станаха Нели и Данаил Хаджийски. „Благодаря на кумовете, че направиха приказката ни още по-незабравима”, сподели часове след церемонията Меги, обявявайки, че сватбеният й ден е бил най-щастливият в живота й.

 

 

Даниела Янков

Бившата на „опосума” Андрей Арнаудов Даниела Янков каза „да” на сръбския актьор Стефан Бузурович. Сватбата бе в тесен семеен кръг в Белград, а само след няколко месеца водещата ще дари любимия си с наследник.

 

 

Сергей Станишев

Лидерът на БСП Сергей Станишев също мина под венчилото. Станишев и годеницата му Моника Йосифова, която ще го дари с втора рожба през юли, се венчаха тайно в храма „Света София”, а на церемонията присъстваха единствено кумовете.

 

 

Ива Софиянска

Навръх 1 юни при невиждани мерки за сигурност се венча дъщерята на Стефан Софиянски - Ива. Красавицата и наследника на Васил Божков – Антон си казаха „да” в хотел „Шератон”. Районът около хотела бе пазен от 30 бодигарда, които не даваха никой да припари до мястото на събитието. Меденият си месец „влюбените гълъбчета” ще прекарат в Сен Тропе.

 

 

Ивет Лалова 

Най-бързата бяла жена в света Ивет Лалова и годеникът й  Симоне Колио пък се готвят за пищна сватба в Италия. Двамата ще узаконят връзката си на 21 септември.