Според проучвания по-възрастните женени мъже и жени са физически по-способни от своите неженени или живеещи на семейни начала връстници. Въпреки това някои холивудски звезди доказаха и продължават успешно да ни убеждават, че когато двама души са наистина влюбени не им е нужен подпис, за да официализират романса си и да изглеждат не само щастливи, но и в перфектна форма. Пък и кому са наистина необходими юридически документи, ако сърцето ти вече принадлежи на човека до теб?!

А и е спорен въпросът - дали пък да останеш във връзка с някого, но съзнателно да избереш да не сключиш брак - не запазва страста между двойката по-жива и силна.

Ние вярваме, че всяка една любовна история е различна и има свой собствен път, който следва и той не трябва да подлежи на никакви условности, очаквания или пък клишета, защото любовта просто е там и със сигурност не се нуждае от документ, който да доказва съществуването ѝ.

Ето защо галерията ни днес е посветена на 10 повече от щастливи и успешни, холивудски двойки, които са заедно от една малка вечност, но категорично продължават да отказват да се оженят и казаха своето твърдо НЕ на брака.