Сварете 1 опаковка тънки спагети. Изцедете и оставете настрана. Загрейте голям тиган и в него прибавете 1 с. л. олио от гроздови семки и 5 бели гъби и сотирайте, като поръсите със сол и пипер. Прибавете 2 с. л. бульон и гответе, докато попие. Преместете гъбите в малка купа. Добавете още 1 с.л. от олиото и сотирайте 1/2 чаша лук. Прехвърлете в малка купа. Върнете тигана на средна температура и добавете още 1 лъжица олио. Добавете 230 грама и задушете за около 2 минути. Добавете 2 с. л. бульон и варете, докато попие. Върнете гъбите, лука и чесъна в тигана. Прибавете 3 домата и 200 грама спанак, а по-късно и 1/2 чаша бяло. Прибавете още 2-3 лъжици бульон и гответе, докато соса се сгъсти.