Звездните дами в галерията ни днес лесно могат да се превърнат в мотивация за всички, които искат да посрещнат новия сезон в перфектна форма. Човек може само да се възхищава на корема на Ирина Шейк и талията на Елза Хоск!

След дългата и студена зима, проливните пролетни дъждове и неочаквания майски сняг - най-накрая можем да оставим метеорологичните изненади в миналото. Остават само няколко дни до настъпването на лятото и всеки се подготвя за пристигането на горещия сезон по различни начини. Някои дами пренареждат фардероба си и го обогатяват с леки, летни рокли, други не напускат фитнеса, изваявайки фигурата си до съвършенство, а трети се запасяват с кремове с максимално висок SPF.

Времето за дълго чаканата ваканция наближава, а за да е тя незабравимо, ви предлагаме да използвате една любима на мнозина техника – визуализацията.

Днес ще ви разкрием как знаменитостите вече се наслаждават на лекия вятър и топлите лъчи някъде край вълните на морето, а ние се стараем да не завиждаме на идеалните им форми.

А днес ще споделим и малко звездни съвети за безоблачна почивка.

Ако и вие искате да изваете тяло на богиня за плажа, то можете да почерпите вдъхновение от Ирина Шейк. За да поддържа тънка талия моделът ходи на тренировки по бокс и пилатес няколко пъти седмично.

Емили Ратайковски пък ни съветва да сме самоуверени и неведнъж е заявявала, че просто обича тялото си и се радва да го показва.

А Бритни Спиърс ни учи да се наслаждаваме на мига и да си оставяме време за почивка. Звездата твърди, че каквото и да се случи в живота ѝ - съумява да пребори стреса с л'бимия си метод - да лежи на плажа и да слуша шума на вълните.