Без съмнение децата носят радост и дори една тяхна усмивка е достатъчна да озари целия дом, но всеки родител понякога с носталгия си припомня живота, преди да се нагърби с тежката роля на родител.

Онова отминало време, в което липсата на сън се свързва основно с вечер навън, а не с колики или никнене на поредното зъбче. Времето, в което можеше да си позволиш високи скорости, алкохолни коктейли и релаксиращи почивки без грам угризения. Времето, в което не разбираше какво толкова има в това да се погрижиш за едно бебе.
Но и времето, в което дори и не си подозирал колко прекрасно нещо е да си родител - дори и понякога да изглежда като същински кошмар, от който искаш да се събудиш - поне докато не срещнеш онези две хубави очи, събрали в себе си душата на дете.

В галерията ни днес сме събрали 20 снимки, които перфектно илюстрират разликата между живота преди и след децата. А вие не забравяйте, че колкото и да сме сериозни и изгубени в забързаното си ежедневие - никога не бихме отказали да кажем “Ало”, когато една детска ръчичка ни подаде пластмасовата си играчка в неонов цвят.