На 24.04. отново ще има пълнолуние, събитие, което не е никак рядко, защото се случва веднъж в месеца, но все пак пълнолунието, което се пада на тази дата, ще бъде забележително. Особеното небесно явление ще започне в 02:48. Това е период на обновление и разрешаване на сложни въпроси.

Този път небесното пълнолунието е покровителствано от зодиа Скорпион. Необичайният набор от числа осигури на огледалното пълнолуние специално място в астрологичния календар.

Знакът на Скорпиона дава тон за дълбоки емоции и трансформация. Като се има предвид, че пълнолунието традиционно се свързва с кулминация, завършек и освобождаване от минали и ненужни неща, трябва да очакваме просто колосални промени.

Огледалната дата 04/24/24 в нумерологията се счита за мощен показател за хармония и баланс. В контекста на пълнолунието в Скорпион трябва да очакваме повишаване на енергията на промяна и обновление.

Това пълнолуние се счита за кармично, тъй като през този период ще се активира оста Скорпион-Телец. Този ден е мощен период за ритуали, медитация и всякакви практики, насочени към личностно развитие и духовно израстване. Специалните парични ритуали ще помогнат за привличането на енергията на парите в живота и ще подобрят благосъстоянието.

На дневен ред могат да излязат въпроси, свързани с чужди пари или заеми, финансови взаимоотношения, имуществени проблеми, разпределение на средства или дори оцеляване.

През този период хората могат да се възползват от енергията на пълнолунието и да се фокусират върху някои важни неща. А ако искате да привлечете изобилието, имаме подходящите ритуали за вас. 

Разберете повече в галерията: