Какво да правим и как да се държим по време на Пълнолуние на 24 април в знака Скорпион? Ще му повлияе ли ретроградният Меркурий и защо трябва да внимавате със сроковете? Ще намерите отговори на тези и други въпроси в нашата галерия!

Мистерия и романтика се смесват по време на пълнолунието в знака Скорпион на 24 април. То ще донесе интензивна и трансформираща енергия и ще насърчи промяната и емоционалната откровеност. Ще трябва да прекарате много време в мисли за себе си и живота си и би било препоръчително незабавно да започнете да вземате решения, така че ретроградният Меркурий да завърши възможно най-благоприятно за вас. Нека сега да ви разясним как ще се промени ежедневието ви благодарение на Пълнолунието в Скорпион!

Пълнолунието на 24 април съчетава в себе си спокойна динамика и непокорен ум. Стабилността ще бъде заменена от непреодолимото усещане за нещо незавършено. Това състояние ще бъде трудно да се игнорира, което означава, че справянето с проблемите ще се превърне в необходимост за вас. В допълнение, енергията на знака Скорпион, под който ще премине пълнолунието, ще окаже влияние върху отношенията ви, както с вашата половинка, така и с близките ви хора.

Какво е специалното на Пълнолунието в Скорпион на 24 април 2024 г.?

По традиция пълнолунието през месец април обикновено се нарича „Розова луна“. Това се дължи на факта, че през този период започват да цъфтят розовите овошки. Такова романтично име няма как да не донесе същата енергия, само че тя ще е малко по-сложна и по-дълбока, отколкото бихме искали. Зодия Скорпион отговаря за партньорствата, страстта, емоциите и движението. Това може да ви се стори като една взривоопасна комбинация, но наистина ли е толкова страшно в действителност? Дали е страшно или не, зависи изцяло от вас да прецените това, но фактът, че Пълнолунието ще окаже определено влияние върху нашата енергия в този ден, не може да се отрече.

Най-вероятно под влиянието на тази енергия ще станете много по-чувствителни откъм неприятности и негативните емоции ще се усещат много по-силно от обикновено. Всички „тъмни“ страни на личността ви ще поискат да излязат на повърхността и на вас ще ви бъде трудно да ги сдържате. Освен това Пълнолунието все още ще обхваща периода на ретроградния Меркурий, което означава, че никой не може да избяга от евентуално връщане на миналото. В случай, че това астрологично събитие ви сполети, то ще засегне изключително отношенията ви с хората. Може да сте въвлечени в кавги, конфликти или просто разногласия, които изскачат сякаш от нищото.

Пълнолунието е податливо на всичко забранено, за което отново причината е водната енергия на Скорпиона. Тук разбира се не говорим за нарушаване на закона, но събития, в които алкохолът може да играе важна роля, няма да са рядкост на 24 април. Затова ви съветваме да бъдете много внимателни с него.

За момента може да ви се струва, че на този ден ще се случат само лоши неща и че не се очертава нищо добро. Но ние бързаме да ви зарадваме, че хубави неща ще се случат и ще окажат влияние върху всичко ново и обещаващо! Проектите, плановете, мечтите и целите ще достигнат ново ниво и ще ви бъде по-лесно да се насочите към тяхното изпълнение. Може би дори някои от тях ще са към своя успешен край. Пълнолунието ще ви донесе вдъхновение и ентусиазъм за работа, а това със сигурност ще е от полза за всеки.

В нашата галерия ще ви кажем какво още ще се случи на 24 април и какво ви очаква на самия ден според зодията ви!