Забравете нелепото облекло на подиумите, виждаме знаменитости, които носят съмнителни дрехи всеки ден. И въпреки, че няма да излезем, облечени с роба и вериги, Фъни Тохиб го прави. Горе-долу. Този мъж от Африка пресъздава абсурдните дрехи на знаменитостите с неща, които открива в дома си.

„Казвам се Тохиб Адедокун Акореде, известен също като Фъни Тохиб. Влизам в ролята на знаменитости. Пресъздавам техния външен вид с евтини материали“, казва артистът пред BBC.

Фъни Тохиб разказва, че пресъздаването на външния вид на знаменитост не е лесно. "Понякога, когато не знам какво да правя, слушам музика, след това минавам през снимката (отново) и постигам страхотен външен вид. Това не е работа за ден, някои снимки ни отнемат седмици. Понякога работим през нощта. Понякога материалът е наоколо, като това, което направихме с пластмасовите бутилки, просто трябва да ги потърсите."

Но накрая усилията си струват. "Хората се смеят и това е само основният ни фокус", казва той. "Извеждане на хората от депресия, мотивация сред депресия. Не съм роден със сребърна лъжица. Всъщност искам да бъда човек, който ще промени историята на семейството си, затова продължавам да работя. "Просто продължавай да го правиш и да мислиш извън кутията", това ми казваше майка ми.“

„Казвах ѝ, че един ден ще бъда знаменитост, а тя не ми повярва. Въпреки това, започна повече да слуша сина си.“ Фъни Тохиб има 558 хиляди последователи в Инстаграм, а за повечето хора това вероятно е достатъчно, за да се считат за знаменитост. Най-малкото знаменитост в интернет.