Ед Шийрън има мисия да направи охранителя си известен в Инстаграм и двамата се справят много добре. Певецът заяви, че няма да почива, докато човекът, който пази гърба му, Кевин Майърс не достигне 1 милион последователи. А той има само почти 38 хиляди! Обаче, съдейки по фийда му, става ясно, че хората започват да го следват не само защото Ед им е казал. С неговите забавни снимки и остроумни послания, сме сигурни, че Кевин ще завладее Инстаграм.

Двамата очевидно имат близки отношения, защото Майърс нарича Ед "приятел". Или критикува забавните му публикации. Ед казва, че е наел специалиста по сигурността, за да „се бори с атаката на фенките си“, но изглежда, че е станал много повече. "Започна да става малко обсебващо. Нямам нищо против, ако хората питат учтиво, но не и ако някой те сграбчи и те дръпне", казва певецът през 2015 г.

На феновете им допада, когато изпълнителят на „Shape Of You“ и едрият Кевин Майърс пресъздават емблематичния плакат на филма "Бодигард" от 1992 г. с Кевин Костнър и Уитни Хюстън. Разбира се, Ед изигра ролята на Уитни, тъй като Кев го беше взел.