Въпреки факта, че през последните години хората все по-рядко регистрират връзката си в службата по вписванията, институцията на семейството все още заема важно място в живота на всеки от нас. Искаме или не, повечето влюбени неизбежно следват един от тези сценарии.

Подкрепата, вниманието и доверието са само част от нещата, които всеки от нас иска да намери в човека до себе си. Съгласете се, че винаги е хубаво да знаете, че сте обичани и ценени. За някои периодът на влюбване приключва предсрочно и двойката предпочита по-сериозен етап от връзката. Други се задържат в периода на лекотата без отговорности, като бавно се решават на нещо повече. И именно вторият сценарий набира скорост сред днешните младежи. Понякога обаче двойките събират смелост и поемат по пътя на брака.

Разбира се, всеки съюз се различава един от друг, но всички те са обединени от определена класификация на браковете, което означава, че отношенията им, каквото и да се говори, ще се развиват по един от тези модели.
Американският социолог определя четири типа бракове, които най-често завършват пагубно. Съветваме ви да ги проучите внимателно, за да избегнете грешките и да изградите един наистина хармоничен брак.

Разберете кои са тези четири типа в нашата галерия: