Редица семейни консултанти и специалисти по взаимоотношения ще ви кажат, че ако искате да спрете да бъдете просто поредната опция за един мъж и да се превърнете в негов приоритет, трябва преди всичко да сте "жена с висока стойност" и "просто се облегнете на женствеността си".

Но истината е, че ако разчитате на мъжа до вас магически да промени начина, по който ви вижда, това никога няма да проработи и вместо това ще ви остави с разбито сърце и съмнения в себе си, докато за пореден път търсите отговор на въпроса "Къде сбърках". За да си спестите поредното разочарование, преди да започнете следващата си връзка, в която да се привържете и да подарите сърцето си, първо си отговорете честно на въпроса дали пък не се срещате с някой от тези четири типа мъже, които никога няма да ви направят приоритет в живота си.

Защото любовта не решава проблемите в една връзка! Това, което го прави, е емоционалната зрялост и взаимните компромиси, които сте готови да направите с партньора си, в името на това да останете заедно и да изградите нещо силно и истинско помежду си. Разгледайте галерията ни, за да научите, кои са четирите типа мъже, които никога няма да ви направят приоритет и с които всяка истинска и задълбочена връзка просто е обречена на провал от самото начало...