Има щастие и след раздялата и това неведнъж се е потвърждавало с пълна сила от родни и световни звезди. 

Миналото лято всички говореха за новата любов на инфлуенсърката Антоанет Пепе, която замени втория Филип в живота си и баща на своя син, с нова любов. В лицето на Иво Карамански-младши тя разказа, че е много щастлива, че е дала шанс на тези отношения и на Иво да покаже колко е мъдър и зрял.

Оказва се обаче, че нейната бивша половинка - Филип, също е продължил напред, а навръх рождения си ден обяви и коя е дамата, пленила сърцето му.

А ето и какво написа в профила си в Инстаграм самият Филип:

"Днес ставам на 23г, ама наобратно. Не е толкова лошо, колкото звучи, издържа се. Хубавото на живота е, че ти поднася своите непредвидими подаръци. Понякога те са хубави, а понякога искаш да ги върнеш за рекламация. Тази година, подаръкът, който получих е здраве,щастие, смирение, подкрепа и много любов от момичето до мен. Благодаря на вселената за това изобилие. Да сте живи и здрави всички именици и весел празник на всички останали. 🥂❤️"

За дамата се знае само, че се казва Ивен и е интериорен дизайнер по професия, а бдителни фенове веднага побързаха да сравнят външния й вид с този на бившата половинка на Филип. 

Припомняме ви, че Филип и Антоанет се разделиха миналата година, а веднага след това Пепе показа на всички колко е щастлива със сина на Нели и Сано - Иво. Пепе има две дъщери от брака си с финландеца Филип, а също и син от връзката си с Филип, по-известен като Филяка от Бургас.

Екипът ни се радва, когато хората се обичат и затова, въпреки миналото и това, което е ставало помежду им, пожелава много любов и на четиримата!

А снимки на чаровната половинка на Филип, вижте в галерията ни: