Странна връзка имат Валери Григоров и Мария Бакалова! След като бяха разделени за месеци покрай участието му в „Денсинг старс“, а наскоро се събраха за рождения й ден, Intrigi.bg научи, че двамата отново не са заедно.

Този път синът на Мария Грозева и актрисата ще са разделени за минимум 3 месеца, тъй като Валери се оказа в екипа на новото риалити „Островът на 100-те гривни“.

Заедно с него в екзотичното риалити зад кадър ще са още скандално отлюспената Мис България Елизабет Кравец и гаджето й Атанас Пелтеков, влогърът Асен Кукушев и Верислав Туджаров и Мис България Теодора Мудева, които също участваха в „Игри на волята“ като Григоров.

 

Всички те са на Филипините като част от екипа на „Островът на 100-те гривни“ и ще тестват предварително полевите игри.

Според източници на Intrigi.bg между красивата Теодора Мудева и Валери Григоров вече прехвърляли искри. „Мудева постоянно се тика около него – уж като „сродна душа“ покрай „Игри на волята“. Видимо обаче и че Валерката има симпатии и двамата прекарват доста време заедно на безлюдния остров“, разкриват от екипа.

Както стана ясно наскоро, Мудева е разтрогнала годежа си с Румен Радев, с когото заедно участваха в „Игри на волята“. Миската и Радев са разделени вече повече от 3 месеца, а по всичко личи и че връзката на Валери с Бакалова не върви по мед и масло. Двамата почти нямат възможност да се виждат, отношенията им се поддържат единствено от разстояние с видео връзка, като се срещат веднъж на 3 месеца.