Повечето от нас смятат, че да станеш успешен актьор с високи приходи в боксофиса е трудно. Но в действителност няколко млади филмови звезди са постигнали това, като са се позиционирали на върха на филмовия бизнес и са оставили своя отпечатък много преди да навършат 30 години.

Повечето от тези известни личности започват кариерата си като деца, работейки в театъра, рекламите и телевизията, преди да получат пробивни роли във филми и филмови поредици, които ще се превърнат в огромни световни успехи. Макар че някои от тях може да са твърде млади, за да станат толкова известни, колкото са сега, би било несправедливо да приемем, че всичко е заради блясъка, очарованието или дори късмета им. Макар че късметът несъмнено е имал значителна роля за техния успех, не можем да пренебрегнем таланта им и усилията, които е трябвало да положат, за да изпълнят собствените си цели.

Ето защо се сдобихме с освежаващ списък от 22 от най-добрите млади актьори и актриси, които днес са активни в кинематографичната вселена. От талантливи деца-актьори до такива, които са се появили през 20-те си години, много от тях са се доказали в това, което правят. Вижте в галерията как са стигнали до мястото, на което са сега, и някои от плановете и проектите, по които може би работят.