Спрете да се съгласявате на връзки с егоистични мъже. Заслужавате да ви помагат, когато имате нужда. Заслужавате да се чувствате обичани.

Често жените имат хиляди мисли и хиляди грижи: „Не искам да спя като бебе, искам да спя като съпруга си. Аз никога не мога да се наспя, но мъжът ми винаги го прави. Толкова съм уморена от това, че никога не ми се помога. Иска ми се да мога да бъда толкова безгрижна, колкото е моят мъж. Аз имам толкова много грижи.“

Ние сме тук, за да ви кажем, че заслужавате помощ. И правилният мъж ще бъде до вас и ще ви помогне по всички начини, от които се нуждаете.

Правилният мъж ще ви остави да си поспите и ще ви събуди за закуска. Правилният мъж ще ви помогне с децата, дори след дълъг ден. Правилният мъж ще положи усилия и ще направи всичко, което е необходимо, за да помогне на семейството си. И няма да ви се налага да молите за помощ. Няма да се налага да се чувствате сами в отглеждането на децата си. Ще се чувствате уважавани, обичани и разбрани.

Не се задоволявайте с егоизтични мъже. Заслужавате всичко това и много повече.

Не заслужавате никога да се чувствате самотни или недооценени. Вие сте екип и сте в това заедно. Никога не трябва да се чувствате сами срещу всичко и всички. Заслужавате да се грижите за теб и това е първият човек, за когото трябва да го правите.

Заслужавате да се събудите с миризмата на палачинки и звука от кикота на децата и съпруга. Не се задоволявайте с по-малко от това, защото заслужавате много повече.