Една от най-колоритните участнички в първия сезон на романтичното предаване "Ергенът" Дениз Хайрула разтърси феновете си с неочаквано признание.

"Ако не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира", отсече плеймейтката и финалистка от "Ергенът". Отговорът идва след задавани от феновете й въпроси в социалните мрежи. 

Бившата половинка на бизнесменът Христо Сираков сподели: "За мен мъжът трябва да е богат и това е! Няма да си променя мнението. Ако един мъж не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира. Да, той може да няма пари, ако е млад, но ако има акъл, то съвсем скоро ще натрупа състояние, а няма да мрънка постоянно, че няма пари, няма пари. Такива, като ги видя, и веднага ме отблъскват“, категорична е тя.

Въпреки мнението, което не се хареса на мнозина, Хайрула най-отговорно е заявявала неведнъж, че не би правила секс за пари и никога не е и няма да продава тялото си срещу заплащане или скъпи подаръци. 

В момента красавицата е на ваканция по женски с победителката от "Ергенът" и нейна близка приятелка Виктория Капитонова.