Мили непознати отидоха на погребението на непознато бебе, след като тялото му бе открито близо до речен бряг. Бебето, което бе именувано Сион, бе погребано на красиво опело, а близо 60 човека дойдоха, за да му кажат последно сбогом – включително и полицаят, който го е открил. Бебето можеше да бъде погребано без опело, без опечалени и без надгробен камък. Но десетки хора отидоха в проливния дъжд, за да демонстрират уважението си, след като тялото бе открито край брега на река Таф в Уелс. Полицаят, който открил трупа преди повече от година, също бе сред скърбящите.

Трогателната церемония стана възможна благодарение на щедростта на непознати, които са дарили пари, за да бъдат покрити разходите. Тъй като семейството на Сион не бе открито, погребението му щеше да бъде съвсем обикновено. Но вместо това бяха събрани над 1500 паунда, за организацията на подходяща церемония за малкото бебе, както и за поставянето на надгробен камък, който да отбележи мястото, на което е погребан в детското отделение на гробището Торнхил.

Членовете на събранието получиха малки мечета-сувенири от фондацията за благотворителност към мъртвородени деца "Пясъци", а мнозина донесоха цветя и плюшени мечета, с които бе погребан Сион.

Опечалените продължават да даряват, а пари са изпратени и до свещеника, водил церемонията, отец Майкъл Уайткомб. Парите, които останат, ще бъдат дарени на фондацията „Пясъци“ в памет на Сион. Полицаят, който ръководил разследването – Марк О‘шея, говорил пръв, като прочел откъс от библията. Инспекторът, който бил видимо трогнат от церемонията, прочел думите: „Който се смири като това дете, той е по-голям в царството небесно“. "Смирено поверяваме Сион, толкова скъпоценен пред очите ти. Вземи го в ръцете си и го приветствай в нежното си присъствие, където няма болка". Той поставил ръката си върху малкия ковчег, преди да се завърне на мястото си.

Карън Джуъл, от екипа на акушерките в Университетската болница на Уелс, прочете стихотворение, озаглавено „Това са моите стъпки“, а Хедър Джейн Куумбс от фондация „Пясъци“ също говорила на кратката церемония. След като тялото на Сион бе открито, акушерките от болницата отправили емоционален апел, надявайки се, че майката на бебето ще се появи.

Един от скърбящите разказва: „Церемонията беше красива и бе наистина сърцераздирателно, че я посетиха толкова много хора. Това говори много за обществото и при всички ужасни неща, които се случват в света, е наистина трогателно, че хората все още ги е грижа“.