Олимпийската легенда влиза във формата заради дъщеря си и споделя, че е изпитал силни емоции, различни от тези на най-големите състезания в живота си.

Красимир Дунев завърши на четвърто място в “Игри на волята 5” и се размина на косъм от големия финал на предаването. Той беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа всичко интересно около своето участие в риалитито.

Пред водещата Ива Иванова Краси Дунев сподели, че е влязъл в предаването заради своята дъщеря - Никол Дунев, която не успя да се измъкне от Чистилището и да влезе в голямата игра. В студиото той разкри, че нападките за подаване на ръка и сдобряване с Мартин са лъжа и това никога не е бил неговият план. В епизода Дунев сподели как е изглеждала играта на Елвиса отвътре.

В “След Игрите” Дунев разказа, че не е гледал “Игри на волята” и е влязъл неподготвен за социалната игра във формата, но е изпитал емоции, които не е усещал дори и на най-големите състезания в живота си. Дунев сподели още дали би участвал в All Stars сезона на “Игри на волята”.

По време на своето гостуване той разказа за оставането си в САЩ след Олимпиадата през 1996 година, както и как се е справил с нападките идващи от България и от родната федерация, които им поставят етикета “предатели”. Дунев разкри още как се е променил живота му след екстремното риалити.