Наскоро ви разказахме, че скандалното шоу "I am Georgina" на половинката на най-скъпоплатения футболист в света Кристиано Ронладо Джорджина започва излъчването на втория си сезон.

След разказите за загубата на един от близнаците и подаръците, които са си правили двамата, новият епизод се оказа по-горещ отвсякога. Джорджина случайно се изпусна за най-странното място, където някога са правили секс с Роналдо. Във втория епизод, изъчен по Netflix тя е с приятели на вечеря:  "Тъкмо бях направила новата си татуировка на ръката и не трябваше да я мокря... Бяхме на плажа, но не можех да се изкъпя. Когато се прибрах, Крис ми каза да вляза в нашето спа. Трябваше да държа ръцете си нагоре, за да не се намокрят. По някое време се уморих. Освен това почти не мога да се изправя в басейна у дома и казах: Предавам се..."

Веднага след откровението един от приятелите на Роналдо и отвръща: "Можехте да го направите в леглото, а не в спа центъра". "Не, направихме го точно там", с усмивка отговаря аржентинката.

Припомняме ви, че двойката е заедно от 2016 и има 5 деца. От миналата година двамата живеят в Саудитска Арабия.