19-годишната Александра Соренсен вдъхва живот на приказните рокли на принцесите на Дисни. Тя не се нуждае от вълшебница, за да създаде балната си рокля, тъй като може да я ушие сама. Младото момиче пресъздава визията на любимите Бела, Пепеляшка, Анастасия и Елза.

Талантливата американка започва да шие по време на пандемията от COVID-19 и карантината. Работата ѝ обаче вече е следена от повече от 2,4 милиона души в ТикТок и 1,1 милиона души в Инстаграм.

„Бях отегчена по време на карантината и видях рокля онлайн, която исках да ушия. Нещо ме накара да я пресъздам. Всичко започна тогава и се забавлявах толкова много, че продължих да го правя“, казва момичето. Тя за първи път става хит в мрежата през 2020 г. с бална рокля, вдъхновена от Бела от „Красавицата и звяра“.

"Бях виждала други творци в ТикТок да правят подобни неща и изглеждаше наистина страхотен и забавен начин да споделя това, което правя. Започнах да публикувам видеоклипове за изработката на роклите и това беше наистина успешно“, казва Александра. Креативното момиче споделя, че сега иска да превърне забавното си хоби в своя кариера.

В тази галерия ще ви разкажем как започва това прекрасно начинание!