Новата седмица на септември ще започне с положително събитие. Венера - планетата на "малкото щастие" - най-накрая ще се върне към дългоочакваното директно движение, което ще премахне много малки проблеми, свързани предимно с финансите и личните взаимоотношения. Всички задръжки, забавяния, които пречеха на парите да постъпват навреме, ще спрат, а недоразуменията и кавгите с близките ще стигнат до нула. За тези, които през периода на ретроградната Венера са успели да решат всичките си лични проблеми, да затворят "гещалтите" по отношение на минали връзки, ще започне нов и много положителен период.

Тригонът на Северния възел и Черната луна, две кармични "планети", съответно в Овен и Лъв, ще задълбочи проблемите на онези, които имат знаците Лъв и Овен в личната си космограма. Коварството на Черната Луна се състои в това, че отначало тя дава някои облаги с бонуси, но след известно време се връща за “разплата”. Злото, причинено на някого, пристига като бумеранг и на практика никой не успява да се измъкне от "възмездието". Затова Овенът и Лъвът трябва да бъдат особено внимателни през този период, както и всички онези, които много държат на популярността, властта, вниманието към себе си, които са свикнали да вървят към целите си, без да се оглеждат за другите. Всички постъпки, действия и изречени думи ще бъдат записани в личната кармична "книга", а това, което ще пожънете накрая след време, ще зависи от чистотата на мислите и моралността на извършените действия.

Тригонът на Меркурий и Юпитер в началото на седмицата, освен това намиращи се в своите ретроградни фази, ще ви даде възможност да анализирате някои области от живота си. Особено този тригон ще засяга всичко, свързано с чужди държави. Бизнесмените трябва да преразгледат контактите и връзките си, да променят условията на сътрудничество с по-благоприятни или дори да спрат да взаимодействат с някои от контрагентите си. През този период се засилват аналитичните способности, но и разсеяността, забравянето. Затова не бива да подписвате важни документи, да сключвате нови договори, да излизате пред широка аудитория или да правите публични изявления. Поне до 15 септември трябва да се отложат деловите пътувания, особено в чужбина. Малко вероятно е те да донесат положителни резултати, но негативните под формата на щети могат и да се появят. Здравето може да напомни за себе си и на тези, които консумират прекомерни количества протеин, както и на тези, които имат хронични белодробни заболявания. Стрелците и Раците трябва да бъдат по-внимателни към материалната страна на живота, особено по отношение на разходите, а Рибите трябва да изчистят професионалната сфера, да изяснят отношенията със служителите и ръководството.

Съвпадът на Слънцето и Меркурий ще провокира повишена активност сред Близнаците и Девите, но тук трябва да се пазите от прекален оптимизъм и празни обещания, които могат значително да съсипят репутацията ви. За Лъвовете и Овните този транзит ще донесе, от една страна, повишаване на интелектуалната активност, но, от друга, известна повишена раздразнителност към по-младите роднини или членове на семейството. Овенът може внезапно да започне романтични отношения с по-млад партньор или да тръгне на пътешествие под влияние на спонтанни емоции.
Тригонът на Слънцето и Юпитер през втората половина на седмицата ще постави на дневен ред въпросите за щедростта и благородството, самообразованието, както и получаването на резултати за предишни усилия. Почти всички, които имат хронични заболявания, ще подобрят здравето си, устойчивостта на организма на повечето хора ще се повиши, както и издръжливостта. Опасност през този период могат да бъдат само преяждането и прекомерното желание за удоволствия. За Телец, Дева и Козирог тригонът ще даде сили и средства за решаване на важни проблеми, свързани с материалната сфера и личните амбиции. Раците, Скорпионите и Рибите ще се радват на живота и общуването с приятели, ще блестят на събития, ще привличат вниманието на противоположния пол повече от обикновено. Овните, Лъвовете и Стрелците могат успешно да разрешат проблеми с властите или ръководството на работното място. Близнаците, Везните и Водолеите ще се срещнат с интересни личности. Вижте в галерията какво още ви очаква през тази седмица според зодията: