Астроложката и тароложка Юлия Лифанова разказва защо идващото Пълнолуние може да създаде истинско цунами в живота на всеки човек и какво общо има кармата с това.

Август вече се превърна в рекорден месец по отношение на броя на астрологичните събития: не само, че сега има 6 ретроградни планети в небето, но и все още чакаме второто пълнолуние за месеца, което ще се случи на 31 август в знака на Риби. Този път Луната ще се доближи максимално до Земята, затова събитието е наречено Синя Суперлуна заради специфичния и много красив нюанс на нашия спътник.

Традиционно знакът Риби, в който ще бъде Суперлуната, отговаря за нашите вътрешни емоции, усещания за преживявания и проблеми като духовна интимност и връзка с хората, интуиция, страхове и надежди. Важно е зодия Риби да отговаря в живота ни за Бог и влиянието на мистиката върху битието ни. И като се има предвид, че сега Нептун е в знака Риби, той буквално може да внесе в живота ни магическо събитие, за което ще говорите след години.

Най-важният нюанс на това Пълнолуние е, че Луната ще бъде в съвпад със Сатурн, планетата на кармата, отговорността и висшите закони на Вселената. Това означава, че в живота на всеки човек могат да се случат сериозни събития, свързани с жилища, недвижими имоти и семейно положение, тъй като Луната в съвпад със Сатурн ще накара тези области от живота ви да поемат контрол.

„Понякога имаме нужда от буря, за да видим всичко такова, каквото е. Очаквайте, че до 31 август ще узнаете някаква тайна.“

Също така, Сатурн често обозначава някаква авторитетна личност, държавна или лична кариера, така че можете да осъществите контакт с мъж или голям професионалист, който ще ви помогне да разрешите важен въпрос. Пълната луна винаги е прожектор, който ярко „осветява“ някои аспекти от живота ни, а в случая със съзвездието Риби изважда на повърхността тайна, която е била скрита.

Така че, ако не сте успели да получите диагноза или сте смятали някаква връзка за изгубена за себе си и някакъв въпрос в живота е бил тайна за вас - бъдете сигурни, че на 31 август всичко ще „изплува“ на повърхността. Освен това в емоционален план ситуацията може да се превърне в истинско цунами за вас, но бъдете сигурни, че след пълнолунието ще има яснота като след буря.

Що се отнася до личния живот, за много зодиакални знаци той ще бъде под „прицела“ на Вселената, тъй като оста на възлите се движи по знаците Овен и Везни, които отговарят за любовта и партньорството. Но има 6 зодии, които със сигурност ще преживеят цунами във връзките си – както в положителен, така и в отрицателен смисъл. Не забравяйте, че трудните събития ни се дават, за да свалим розовите очила - не напразно Нептун сега е в знака Риби, което създава мъгла и ни лишава от бдителност.

Вижте дали вие сте сред тези 6 зодии в галерията: