Синята Луна ще свети в нощното небе на 30 август 2023 г. и ще блести през цялата нощ до изгрева на 31 август. В същото време небостъргачите на Сатурн ще бъдат неин верен спътник. За да се потопите в този небесен спектакъл, просто трябва да погледнете в нощното небе вечерта на 31 август.

 

31 август, вечерта на пълнолунието, предоставя уникална възможност за различни ритуали и практики, които могат да ви помогнат да внесете положителни промени в живота си и да се свържете с по-високи енергии.

На този ден е добре да:

Да медитирате

Медитирайте, като се фокусирате върху намерението си и визуализирате постигането на вашите желания. Луната може да служи като мощен източник на вдъхновение.

Да създавате талисмани

Правенето на амулети или талисмани със символи или материали, които отговарят на вашите намерения, може да бъде ефективен начин за постигане на желаните промени.

Да провеждайте ритуали за освобождаване

Символичното изгаряне на писмо с това, което искате да пуснете, може да ви помогне да се освободите от стари задължения и емоции.

Да сбъдвате желания

Напишете списък с вашите желания и цели, които бихте искали да постигнете. В този момент те могат да получат допълнителна енергия и подкрепа.

Какво не е добре да правите:

Да мислите негативно

Избягвайте да се потапяте в негативни мисли и емоции. Пълнолунието може да засили емоциите, така че се опитайте да запазите ума си трезв.

Да спорите и да влизате в конфликти

Избягвайте да започвате спорове или конфликти в този момент. Енергията на пълнолунието може да направи нещата по-напрегнати.

Да взимате рисковани решения

Не вземайте важни решения прибързано под влияние на емоции. Дайте си време за размисъл и оценка на ситуацията.