Последната седмица на април ще ни донесе няколко значими събития, които ще са резултат от нови аспекти на планетите и най-вече на Слънцето.
Секстилът на Марс и Меркурий на 24 април е благоприятен за интелектуална и творческа дейностн и за всичко, за което е необходимо да бъдете активни. В този ден благоприятни са всички контакти, водени от рационален подход. Може да срещнете човек, който ще ни бъде много полезен в бъдеще, да подобрите отношенията си с ръководството на работното място или да положите успешно изпит.

Новите делови контакти ще бъдат и началото на нови перспективи в областта на бизнеса и производството. Този ден не е лош за хирургически операции, козметични или спа процедур. Възможни са леки наранявания при интензивен спорт, но те няма да донесат негативни последици.

Датата 25-и април ще помогне на онези, на които напоследък им е липсвало спокойствие, издръжливост и концентрация. Денят ще бъде особено благоприятен за деловата сфера, когато ще се появи възможност за професионален и материален напредък. Подобряването на отношенията с началници, бизнесмени или влиятелни хора ще помогне на мнозина да решат стари проблеми, да придвижат от място застояли проекти. Но в този ден не трябва да извършвате никакви сделки с недвижими имоти, препоръчително е да се откажете от далечни командировки и публични изказвания. Това е добър ден да се погрижите за здравето си. Най-малкото всички диагностични процедури, предписани за лечение, ще бъдат ефективни, тъй като стилът на Слънцето със Сатурн свежда до минимум медицинските грешки и неправилните диагнози. Денят е благоприятен за ангажименти и сключване на бракове.

Този ден може да даде на някои от нас уроци по нестандартно мислене, възможност да стигнем до най-дълбоките тайни на несъзнаваното. В резултат на това може да получите съвсем различна картина за света, да погледнете на много събития от различен ъгъл и да осъзнаете недостъпни досега идеи или житейски сценарии.

Благоприятният аспект на Марс и Уран в края на седмицата ще помогне на мнозина да придобият кураж и да вземат важни решения в живота си. В професионалната сфера ще бъде възможно да се въведат нови прогресивни методи, ще се повиши изобретателността и оригиналността на мисленето. Транзитът ще има особено благоприятно въздействие върху тези, които са заети в ИТ индустрията: новите перспективни проекти ще позволят на мнозина да достигнат по-високо ниво.

А какво очаква всеки знак, разберете в нашата галерия.