“Игри на волята” сезон 5 е към своя край и всички очи са вперени в интригите, които тази година са в своя пик.

Както е известно снимките приключиха още септември, но много от участниците остават близки и след предаването, като един от основните въпроси е – Има ли нещо между Денислава и Мартин и продължава ли това и след приключването на формата?

Живо предаване в инстаграм между част от участниците даде яснота на някои въпроси, а именно отношенията между Денислава и Мартин, както и слуховете за интимност между блондинката и спрягания за спечелил формата Иван Рълев.

В конферентен видео чат между Денислава, Мастагарков, Рълев, Крум и Гатьо, потребители зададоха въпрос на Дени, дали са заедно с Рълев?

Тя открито заяви желание да разясни нещата, като категорично отрече да имат нещо повече от приятелство с Рълев, а самия той се засмя на тези слухове. Дени също коментира и отношенията си с Мартин, като подчерта, че това, че един човек играе в комбина с друг играч в реалитито, не значи, че трябва да има нещо интимно между тях. Рълев подхвърли слухове, че Мартин е организирал романтична вечеря с цветя за най-близкия си човек в “Игри на волята”, което Денислава също отрече.

Денислава пък сподели, че майка й Виолета си идва скоро в България и би искала да събере някои от участниците на по една домашна баница.

От вчера Мартин е най-новият член на “Гладиаторите” и предстои да проследим развръзката в следващите дни, като Виолета и Мастагарков се очаква да бъдат готови за удар по софийския казанова на следващите елиминации.