Когато трябвало да опише живота си с 5-месечни тризначки и почти 5-годишен син, Кари Кърси го направила с две - “организиран хаос”. Един поглед на снимките, които тя споделя в Инстаграм, и може да добавим, че животът й също така е “очарователен”.

Кърси, която също е близначка, очаквала, че ще има близнаци, защото се чувствала по-отпаднала, отколкото по време на първата си бременност със сина си Кенън. По време на преглед, подозренията й били потвърдени. След това един доктор преразгледал информацията и й съобщил, че всъщност е бременна с 3.

“Съпругът ми почти не припадна и напусна кабинета, за да позвъни на баща си”, разказва Кърси. “Аз се обадих на сестра ми и родителите си възможно най-скоро. Всички бяха много развълнувани за близнаците, но бяха шокирани, че всъщност очаквам тризнаци. В рода ни има много близнаци”.

След като родила тризначките си - Бейли, Бо и Брук преди 5 месеца, Кърси решила да сподели техни снимки, често в еднакви облекла, в Инстаграм и блога си “Истински тризнаци”, който използвала като креативен отдушник. Гордата майка разказва, че диалогът с нейните 6000 последователи й помага и й е много забавен.

“Коментарите на хората за тризначките са удивителни”, казва тя. “Не познавах други тризнаци, преди да ги родя. Сега постоянно търся други тризнаци в социалните мрежи”.

Кърси също публикува снимки на почти 5-годишния си син Кенън. Тя разказва, че той обожава сестричките си.

“Той е много любвеобилен към тях, приема сериозно ролята си на голям брат и иска да помага”, казва тя. “Буди се сутрин и иска да легне до тях. Мисли си, че знае какво казват и иска да ги показва на хората. Знае, че те са специални”.
Кърси, която също е близначка, през по-голямата част от живота си е носела еднакви дрехи с близнакът си. На много от снимките, които публикува в Инстаграм, момиченцата й изглеждат повече от щастливи да носят еднакви гащеризончета.

Кърси дава много съвети на другите родители. Тя ги окуражава да приемат помощ от нейното семейство по време на тези “претоварващи” времена и да полагат усилия да напускат дома си от време на време. Тя също така иска майките, които не могат да кърмят, да не бъдат прекалено строги със себе си.

“След 4 седмици в болницата, Бейли и Бо бяха изписани през два дни, а Брук дойде седмица по-късно”, разказва майката. “Не само, че беше трудно да ходя в болницата тогава, но беше трудно и да намеря, за да си изцедя кърмата. Недоносените бебета не се кърмят добре и това ги изморява. Щом започнах да ги храня с адаптирано мляко, вече не бях толкова разтревожена”.

За майките, които постоянно ходят напред-назад от кухнята до децата, Кърси предлага да си закупят малък хладилник и нагревател за бутилки за детската стая.

Най-добрият и най-простичкият й съвет е: “Става по-лесно. Дръжте се”.