Изглежда обувките могат да разказват хиляди истории - може и да не го осъзнавате, но изборът ви на обувки разкрива много за същността ви.

Звучи като един от онези стари легенди като например колко дълго ще живеете според линията на ръцете ви или колко сърдечен е човек според топлината и силата на ръкостискането ви. Но е истина – обувките разкриват много за същността ни. Вижте в нашата галерия какви сте вие според обувките, които избирате да носите най-често.

Естествено, че има и много други неща, които обувките разкриват за вас, които не са в този списък, но седемте стила описани тук, обхващат най-популярните видове обувки, носени от жените по целия свят. Повечето от нас не отговарят само на един от архетипите, а са комбинация от няколко, а дори и от всички тях.

Следващият път, когато се опитвате да направите впечатление (или може би да НЕ направите впечатление), отделете малко време да помислите за това, което обувките ви може да говорят за вас. В крайна сметка искате от тях да допълват цялостното ви излъчване, а не да го променят и изкривяват.