Кардиото, както и силовите тренировки са необходими за поддържането на здраво и стегнато тяло. Но питали ли сте се какво се случва, ако замените интензивните кардио тренировки със силови?

Отговор на въпроса ще ни даде трансформацията на австралийката Карина Ирби, която е дизайнер на бански костюми. Наскоро 27-годишната Карина сподели снимка на своята трансформация и разказа своята история.

Ето я и нея:

„Реших да споделя няколко снимки от преди.

2013 г. – Бях тотална кардио маниачка! Обожавах да тичам. Нямах представа какви храни трябва да ям, нищо не разбирах от фитнес и здравословно хранене. Не се хранех достатъчно с правилните храни... всъщност изобщо не се хранех достатъчно и тялото ми усещаше недостиг на „гориво“.

2014 г. – Все още бях вманиачена на тема кардио. Започнах да ходя на фитнес 2-3 пъти седмично, но все още нямах представа как точно да изпълнявам упражненията. Все още не се хранех достатъчно, за да натрупам мускули.

2017 г. – Тренирах усилено през последните 2-3 години. Намерих си личен треньор и ходех 4 пъти седмично на фитнес за по 45 минути. Започнах да вдигам тежести и то големи тежести! Сега правя кардио само 1-2 пъти седмично, но дори тогава включвам тежести в упражненията си. Храня се здравословно и ям по много.“

Вижте как се е променило тялото ѝ в нашата галерия.