Карта Таро на седмицата - "Слънце"

Тази седмица внимателно наблюдавайте какво идва при вас просто ей така, под формата на подарък. Първоначално може да ви се стори, че сте получили подаръците незаслужено, но това не е така. Не забравяйте, че радостта е важно умение, което картата "Слънце" ви насърчава да практикувате ежедневно.

След периода, в който усещането във въздуха е било сякаш на забавен кадър, ще се отворят нови перспективи, ще се събуди желанието да се приобщите към живота в неговата цялост, отхвърляйки настрана съмненията. С появата си тази карта показва период на активност, успех и щастие.

Във връзката можете спокойно да разчитате на помирение, както с партньора си, така и със себе си, което е важно за щастливите отношения с любимия човек. За тези, които все още не са срещнали своята половинка, ласото показва смел, енергичен, творчески и достоен човек, който се движи във вашата посока. За родителите картата „Слънце“ уверено предсказва радост от успеха на техните деца.

За да се чувствате добре през есента, планирайте да се разхождате на чист въздух през светлата част на деня. Още по-добре е да отидете на почивка. Отговорното отношение към здравето ви бързо ще ви доведе до сияен външен вид.