В края на май ни очакват два важни транзита: и Венера, и Юпитер ще преминат в зодия Близнаци. Готови ли сте за нови приключения в любовта? Бързо проверете дали вашата зодия е в списъка, защото може би Вселената ви е подготвила подарък под формата на нова дългоочаквана връзка.

Венера ще бъде в Близнаци от 23-ти май 2024 година до 17-ти юни 2024 година, а Юпитер от 25-ти май 2024 година до 9-ти юни 2024 година.

Дори и да не се смятате за любопитни личности, въпросите „защо“, „какво“ и „как“ със сигурност ще занимават съзнанието на всеки от нас през този период. Работата е там, че Близнаците са един от най-любопитните и дори любознателни знаци на зодиака, които обичат да усещат живота. Затова и под влиянието на тази зодия ставаме по-отворени към общуване с други хора, към съвместна работа, а също и към изследване на нови аспекти на света ни. Също така е важно да вземете предвид, че въздушните знаци на зодиака, какъвто е Близнаци, са склонни да се „дистанцират“ от емоциите си. Те са свикнали да ги рационализират, вместо да ги живеят.

Изграждането на дълбоки, интензивни емоционални връзки може да е трудно през този период, но има 4 зодии, които ще успеят да намерят любовта въпреки всички трудности. Разберете кои са те в нашата галерия!