И преди сме ви разказвали за хора, които са похарчили цяло състояние, за да приличат на някоя известна личност, но такива случаи не спират да ни учудват.

Днес ще ви разкажем за американката Нанет Хамънд, която е похарчила над 500 хил. долара за пластични операции, за да прилича на куклата Барби. Процедурите, на които се е подложила, включват три операции на гърдите, повдигане на гърдите, филъри за устни, ботокс, перманентен грим, поставяне на фасети и поставяне на мигли. Само за последната процедура е заплатила 59 хил. долара. Освен това Нанет се е оборудвала и с домашно соларно студио, което, по нейни думи, посещава всеки ден. За да бъде новият ѝ образ пълен, тя има и три розови коли, точно като тези на Барби.

44-годишната Нанет обожава да показва специфичната си визия в социалните мрежи, а предизвикателните ѝ снимки най-често са заснети от децата и съпруга ѝ.

Въпреки скандалния си вид, Нанет се определя като домакиня. Тя си стои вкъщи и се грижи за петте си деца, които са на възраст от 7 до 18 години.

„Знам, че останалите майки клюкарстват зад гърба ми, но наистина не ме е грижа. Могат да говорят каквото си поискат, това не ме засяга. Научила съм децата си да бъдат над тези неща. Съпругът ми Дейв и моите деца се гордеят с мен и с това, което съм постигнала с помощта на пластичната хирургия. Според тях изглеждам невероятно – в момента животът ми е по-хубав от този на Барби“, споделя Нанет.

Манията ѝ по куклата Барби започва отдавна, когато е още малко момиче. Като дете Нанет е имала колекция от 50 кукли, заедно с къща, кола и ван. „Много обичах да си играя с барбитата ми. Докато растях, бях доста срамежлива и нямах самочувствие, искаше ми се да приличам на куклите. Мислех си, че тези красиви кукли винаги са щастливи, а в сравнение с тях аз бях нищо. Не харесвах кестенявия цвят на косата си, а когато станах тийнейджърка, започнах да си мечтая за по-голям бюст. Винаги съм знаела, че ще си сложа силикон, веднага щом мога. Започнах да ходя на солариум, щом станах на 16, за да постигна медения тен на Барби“, разказва още Нанет.

Трансформацията на Нанет започва преди повече от 20 години. Когато е на 21-годишна възраст, тя си увеличава гърдите от размер B на размер C. На 24 г. започва да си изрусява косата и малко след това си прави втора операция на гърдите, този път ги увеличава на DD.

Нанет толкова се вманиачава по пластичната хирургия, че започва да работи като медицинска сестра в кабинета на пластичен хирург. От 27-годишна възраст започва редовно да си слага инжекции с ботокс и колагенови филъри в устните.

„Просто обожавам пластичната хирургия. Усещам иглите като масаж и щом влязат в кожата ми не искам да излизат. Толкова е релаксиращо!“, споделя Нанет, която харчи хиляди долари месечно, за да поддържа външния си вид.

Човекът, който плаща за всички тези придобивки, е съпругът ѝ Дейв. Той казва, че е щастлив, че може да зарадва жена си: „Харесвам начина, по който изглежда Нанет, и се радвам, че мога да я подкрепя. Тя е страхотна майка и невероятна съпруга“, казва той. Разбира се, той ѝ е купил трите розови коли.

Нанет споделя, че скоро няма да се откаже от пластичната хирургия и ще изглежда като Барби поне докато не навърши 70 г.

В галерията ни можете да видите как изглежда Нанет сега и как е изглеждала преди да започне с пластичната хирургия.