Маникюрът, в който артистичният акцент е поставен само върху един нокът, се счита за най-популярната и една от доста лесните идеи за маникюр, която по всяко време може да разнообрази едноцветния лак за нокти. Ако и вие харесвате тази нежна тенденция, вижте как може да изглеждат набралите популярност напоследък вариации на този дизайн. Запазете предложенията, които най-много са ви допаднали, за да можете да ги повторете едно от тях възможно най-скоро!

Често показваме маникюри със сложни артистични дизайни, вдъхновени от най-новите тенденции в света на модата. Но все пак много често в ежедневни ситуации много момичета предпочитат едноцветен маникюр, украсен най-много с брокат или омбре ефект. В много случаи това е така, защото маникюрът с декорации по ноктите струва повече от маникюр в един цвят.

А и като добавим, че и дрескода на някои места изисква по-семпъл, отколкото шарен маникюр, това определено е силен аргумент да изберете изчистена визия за ноктите си. А смеем да твърдим, че не всички маникюристи знаят как да рисуват върху ноктите, затова и съмнителният резултат често разубеждава момичетата да заложат на нещо по-нестандартно.

Ако обаче не искате отново да правите едноцветен маникюр или класически френски маникюр, който в някои случаи може да излезе по-евтин, отколкото друг, сложен дизайн, тогава обърнете внимание на маникюр с акцент само върху един нокът. Първо, цената, която трябва да доплатите ще бъде минимална – до 5 лева спрямо сложността, а и има ситуации, в които маникюристите дори включват декориране на два нокътя в работата си. И второ, по този начин можете да добавите някоя от свежите пролетни тенденции по лек и ненатрапчив начин.

А сега е време да разгледате нашата галерия и да се вдъхновите от идеите в нея за следващото си посещение в салона за красота.