Необходими продукти:
• 2 чаши брашно
• 220 г меко масло (не разтопено)
• 1 чаша захар
• 5 жълтъка (+1 за глазиране на бисквитите)
• 2 с. л. мляко
Разбийте маслото, захарта и 4 от жълтъците на кремообразна смес. Добавете солта и брашното и разбийте до получаване на меко маслено тесто. Оставете го в хладилника за около час. Разточете охладеното тесто и с формичка изрежете бисквитите. Подредете ги в тавичка, дъното на която е покрито с хартия за печене. Разбийте останалия жълтък с 2 с. л. мляко. Намажете с него бисквитите, изчакайте 2-3 мин. и намажете втори път. С вилица направете шарки по повърхността на всяка бисквита и изпечете на 170°, докато крайчетата им се зачервят.