За всяко нещо в света съществува причина. Появата на отношения, в които ще има любовен триъгълник, е изключително актуална през 2024 година, защото оста на затъмненията се движи по знаците на връзката Везни и Овен, а Черната Луна (точката на максимално изкушение) ще бъде разположена във Везни от 30 юни 2024 година. Нейната позиция ще подложи на изпитание съюзите и браковете в живота на много хора и също така ще извади на повърхността онези качества на характера или желанията, които хората отдавна са потискали в себе си.

Класическата връзка на Черната Луна и Южния възел (който отговаря за миналото) е сблъсък с бивши партньори или поява на човек, който ще ви напомни за ваша несбъдната мечта. Може би преди 15-тина години сте си мечтали да срещнете чужденец, с когото да заминете за чужбина, но в крайна сметка сте се оженили за друг. Бъдете сигурни, тази година Вселената ще ви напомни тази стара история или мечта, сякаш ви пита: „Е, щастлива ли си, че си избрала различен път?“

Защо Вселената ще доведе до появата на любовни триъгълници през 2024 година?

Всеки любовен триъгълник възниква, когато един от членовете на съюза вече не може да потиска тази част от личността си, която е пренебрегвал съзнателно в отношенията си. Например, много често се случва така, че когато мъжът (или понякога жената) не излага на показ своята чувственост в отношенията с партньора си, неговата половинка да загуби интерес към него. Появява се трети човек, който напомня, че в двойката има липса на нещо, а след това предлага да запълни тази липса.

Това е абсолютно естествен процес на трансформация на взаимоотношенията, защото всяка система, било то брак, проект или човек, се е отправила или нагоре, или надолу. Когато един от партньорите изпадне в криза, трябва да се положат усилия той да бъде изваден от нея. Но в повечето случаи единият от двойката намира решение на проблема извън самата връзка, в отношения с трето лице.

През 2024 година Вселената продължава да трансформира нашето съзнание, така че всички ние да живеем по-хармоничен и пълноценен живот. Но това няма как да стане, ако сме зациклили само в един сценарий, който не развива човека. Затова и основният тест за проверка на това дали сме честни със самите себе си ще бъдат взаимоотношенията ни.

А в нашата галерия ще разберете кои зодии могат да попадат в любовен триъгълник до края на 2024 година.