Благой Георгиев отново е влюбен! Това призна самият той в предаването "На кафе" пред водещата Гала.

"Да, влюбен съм - заяви победителят в последното издание на "Сървайвър". - Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек, много отговорна. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно. Запознахме се в клиниката, знам, че сега ще започнат да се пишат много неща по медии, по вестници, къде ли не... Но ние сме се виждали в общи компании само и за да прерастне това в нещо по-сериозно, тя трябва да отвърне на чувствата ми", сподели той.

Любопитното в случая е, че Благой поддържа зъбите си от цирконий именно в Клиниката по дентална и естетична медицина на Иван Главчев, както е цялото име на Ванко 1, в Пловдив.

Припомняме, че Джизъса има два брака зад гърба си и 4 деца от 3 различни жени. Той бе сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са първите му две деца - Йоана и Давид. Първият брак на Георгиев бе с рускинята Естер Омерова, от която има син Елай, с когото не поддържат връзка. След това той се залюби с преймейтката Златка Райкова, която също му роди син - Благой. В началото на 2022 година двамата са разделиха. Бившият футболист не успя да стои сам и на 25 юни вдигна сватба с новата си любов - 15-години по-младата Полина. Двамата все още нямат официален развод.

А дали нещата между Благой и Ивана ще потръгнат и дали пък скоро Ванко 1 няма да стане дядо, времето ще покаже...

В галерията ни може да видите и как изглежда щерката на рапъра от 90-те Ванко 1: