Готови ли сте да преживеете астрологично събитие, което никой жив не е преживявал досега? Точно така - на 23 март Плутон, планетата на разрушението, смъртта и прераждането, се премества от Козирог и навлиза в интелигентния, въздушен знак Водолей. Последният път, когато Плутон е бил във Водолей, е бил от 1778 до 1798 г., като на планетата са ѝ били необходими 248 години, за да премине през зодиака, което прави този транзит събитие, което се случва веднъж в живота (или веднъж на много животи).

Разбираемо е, че много неща са се случили от последното преминаване на Плутон през знака на Водолея. Изобретяването на първата успешна ваксина срещу едра шарка, откриването на планетата Уран, както и Американската революция, Хаитянската революция, Френската революция и началото на Индустриалната революция - всичко това се е случило по време на последния транзит на Плутон във Водолей.

Плутон във Водолей поставя началото на нова глава за обществото през следващите десетилетия, но този транзит е свързан и с много лични промени за всеки зодиакален знак. Вижте в галерията как Плутон във Водолей ще ви повлияе в зависимост от вашия слънчев и/или изгряващ знак. Наздраве за една нова ера!