Звездата от хита "Сексът и градът" Кристин Дейвис разказа откровено за използването на ботокс и филъри, както и за подигравките, които е трябвало да чуе по свой адрес.

58-годишната звезда от "Сексът и градът" призна, че е преживяла доста стресиращ период и е плакала, защото са й се подигравали безмилостно.
Кристин е изпитвала наистина голям натиск да изглежда като в младостта си, особено преди да се появи в продължението на сериала, озаглавено " И просто така...".

"Трудно е да се изправяш през цялото време срещу по-младото си аз. Истинско предизвикателство е да запомните, че не е нужно да изглеждате по този начин. Интернет го обича, но и не съвсем. А мненията са в двете крайности - едни те обичат, други те мразят... А ти си просто човек", откровено говори тя.

Припомняме, че Дейвис използва само ботокс години наред и беше доволна от резултатите, но след дълго време най-после се реши да опита и с филъри. Промените във външния й вид доведоха до множество критики, което я натъжи.

"Опитах филъри, които бяха добри, и такива, които не чак толкова. затова се наложи да ги махна, след което се оказах под прицела на хората и бях безмилостно подигравана. Плаках много за това. Много е стресиращо", каза самата Кристин.

За филърите, които си е слагала на устните, популярната актриса споделя: "Отдавна никой не ми е казвал, че не изглеждат добре. За щастие, имам добри приятели, които накрая ми казаха. Работата е там, че не се смеете на себе си пред огледалото. Имам предвид кой се смее на себе си пред огледалото? Луди хора."

Ние обожаваме Кристин, без значение дали със, или без филъри! И нямаме търпение да я видим в новия сезон на "И просто така..." А ти?

Вижте как се промени актрисата през годините и ни кажете как ви харесва повече - преди или сега?