Да имаш дете несъмнено е едно от най-смислените и прекрасни неща в този живот. Но можете ли да си представите какво е да имаш 22 деца! Точно така - правилно прочетохте - цели 22, здрави и прави малки сладурчета!

Това не е сценарий от пореден касов филм по кината, а живата реалност, в която рускинята Кристина Озтюрк, която е на 25 години, е главно действащо лице. 

Всичко започва с желанието на Кристина да стане майка и раждането на първото й дете, когато е едва на 17. По това време тя е самотна майка, но именно малката Виктория я дарява с най-голямата любов на света. Когато среща бъдещия си съпруг - турския бизнесмен Галип, младата двойка решава да се врече във вярност и да има много деца. И така, години по-късно двамата вече имат 22 малчугана, на които да даряват времето и любовта си. Наистина невероятно, нали?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

По-голяма част от децата са близнаци или тризнаци, но и родени чрез сурогатно майчинство, като Кристина е биологична майка на всяко едно от тях.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

 

Семейството живее в Грузия и е похарчило повече от 168 хиляди евро за сургатно майчинство за периода март 2020 г. и юли 2021 г. Имат и 16 бавачки, които им помагат, а разходите по тях годишно възлизат малко над 90 000 евро годишно.

Профилът на многодетната майка се радва на огромен интерес и е следван от над 236 хиляди.