В края на месец март решихме да открехнем леко завесите на Dama.bg като дадем симпатичната възможност на една от вас да вечеря с кавалера на нашия сайт Димитър Калбуров.

Дамата, която изтеглихме се казва Людмила. Тя е нежна, отворена към живота и много красива. Двамата с Митко се насладиха на романтична вечеря с италиански привкус в ресторант Trattoria Giuseppe Verdi, който се намира на ул. Раковски № 174 в София. Лично италианецът от Неапол шеф готвач Марко Лукиари подбра менюто за нашата двойка, като по този начин привнесе допълнителна романтика и уникалност на вечерта.

Ето какво споделиха Митко и Людмила за преживяването в няколко кратки блиц въпроси, които им зададохме отделно един от друг, без да си подсказват!

Людмила

1. Когато разбра, че печелиш нашата игра си помисли: Приятно се изненадах, че съм спечелила точно аз!

2. Първата ти мисъл, когато го видя: Много е висок.

3. Ходила ли си друг път на среща с човек, когото не познаваш: Случвало ми се е, но не е било под формата на спечелена награда

4. Опиши ни най-лошата първа среща, която си имала: Момчето ми предложи да се видим и да хапнем някъде. Дойде взе ме от нас и отидохме да хапнем във популярна верига за бързо хранене. Той ме остави да си поръчам аз си взех меню, момичето на касата го попита той ще поръча ли нещо и той каза да, но на отделна сметка. Не ме почерпи. След това седнахме да хапнем, а той не спря да мляска и да говори с пълна уста. Хвалеше се колко пари има и дори ми предложи след като излезем още няколко пъти да се преместя да живея при него, но трябвало да му готвя и чистя, защото той не си падал по това. Втора среща нямаше!

5. Как се представи Калбуров тази вечер: Беше страхотен. Много интересен човек е и с него може да се говори на много и разнообразни теми.

6. От менюто най-много ти допадна: Ризотото с морски дарове.

7. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да.

8. Какво очакваше, а не се случи тази вечер? Като цяло не съм имала никакви очакване от срещата. В крайна сметка тя премина много приятно и беше нещо различно.

9. Три неща, които ще запомниш от тази вечер? Приятната компания, храната и перфектното обслужване.

10. Довърши изречението: Калбуров е: Страхотен събеседник и много интелигентен млад мъж.

Митко

1. Първото нещо, което си помисли, когато я видя: Чудесно, не е по-висока от мен. (Аз съм доста висок)

 2. Ходил ли си друг път на среща, с дама която не познаваш? Да.

 3. Най-големият гаф, който си правил на първа среща е: Влюбвал съм се.

 4. А най-големият гаф, който направи с нея тази вечер? Че не си поръчах три чийзкейка за десерт.

 5. Най-забавната ти първа среща: Който прочете книгата, ще може да я намери вътре.

6. От менюто най-много ти допадна: Пиците.

7. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да.

8. Какво очакваше, а не се случи тази вечер? Нищо, старая се никога да нямам очаквания за каквото и да е. Не ми се получава винаги, но се старая.

9. Три неща, които ще запомниш от тази вечер? Обстановка, компания и храна.

10. Довърши изречението: Людмила е красива и интелигентна дама, с която ми беше много приятно да се запозная. Благодаря на Dama.bg!

Снимки: Антон Кръстев