X

Спечели незабравима вечеря с кавалера на Dama.bg – Димитър Калбуров!

от в 15:28 на 23.03.2016 в Свободно време | Интересно


Спечели незабравима вечеря с кавалера на Dama.bg – Димитър Калбуров!

Спечели незабравима вечеря с кавалера на Dama.bg – Димитър Калбуров!

Един от най-популярните автори на Dama.bg безспорно е Димитър Калбуров. Съвсем наскоро той издаде първата си книга, която носи недвусмисленото заглавие “Мамка му”. Смело, нали? Проектът е съвместен с любимия ни литературен формат “Пощенска кутия за приказки” и се радва на доста почитатели е, ... разбира се и почитателки! Решихме да зарадваме една от тях с чудесната възможност да се наслади на незабравима вечеря в компанията на Митко.


За целта сме подбрали едно наистина специално място - Гастротека “L'Art de Vivre”. Ресторантът е един мъничък френски оазис, разположен в центъра на София – на бул. Патриарх Евтимий №76. Там можете да се насладите на специално подбрано сезонно меню от главния готвач шеф Дани Спартак – възпитаник на едно от най-елитните училища за френска кухня - Le Cordon Bleu в Лондон. Интериорът на заведението пък е дело на дизайнера Антон Кузкин и предразполага всеки гост да намери своето място.

Ако искате да прекарате една неповторима вечер в компанията на мъж, който пише стихове, забавен е и литературата е в кръвта му, просто се запишете за участие в нашата игра.

Единственото условие затова е да отговорите на един лесен въпрос.

Каква зодия е Димитър Калбуров? Жокер можете да откриете тук

Играта продължава до 7-ми април. Ще обявим името на късметлийката на 8 април по време на поредното издание на "Пощенска кутия за мръсни приказки" ! Късмет, момичета!

Форма за участие

Играта приключи!

Вижте други игри тук.


Теми   димитър калбуров

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.