Много хора смятат, че приятелството между двама мъже е по-силно от това, което може да възникне между жени. В чест на това американците си имат дума точно за тези мъжки романси – „броманси“. Тези отношения нямат общо с романтичната любов, но са истории за истинското приятелство, което устоява на изпитанията на времето и живота. Точно за един такъв „броманс“ разказваме днес.

Бен Афлек и Мат Деймън са израснали заедно в Кеймбридж, Масачузетс и се познават от момента, в който са били малки хлапета, преминали са заедно през обърканите години в гимназията и покориха рамо до рамо върховете в Холивуд. Сближава ги любовта към актьорството, а това, което съхранява отношенията им през годините, въпреки славата и жестокия шоубизнес, е искрените обич и уважение, които имат един към друг.

„Това приятелство беше съществено, определящо и толкова важно в живота ми“, твърди Бен, който не крие, че помощта на Мат е била изключително важна в моментите, когато животът и кариерата му са пропадали. Цялата история на двете холивудски звезди, които не спират да се подкрепят и да творят заедно, разказваме в галерията: