Много жени по света си мечтаят за по-плътни устни. Но една майка от Великобритания разкри, че е похарчила близо 2000 британски лири за филъри, с които да постигне мечтаната уста.

В устните на Алия Бърн от Ливърпул са инжектирани 6.5 милилитра дермални филъри за по-малко година, за да може устните й да достигнат размера, за който винаги е мечтала.

И макар и 30-годишната Алия да признава, че получава странни погледи от непознати и често е критикувана, тя желае устните й да станат още по-големи. Тя обяснява: „Новите ми устни ми дадоха толкова много самоувереност. Понякога хората по улицата се взират в мен, а майка ми непрекъснато ми казва да спра с филърите. Но това не ме притеснява. Животът си е мой и не ме интересува“.

Самотната майка, която има син на 2 години, е категорична, че поставянето на филърите е единственото време, което има за себе си.

„Аз съм добра майка и това е единственото странично нещо, за което харча парите си и затова не трябва да бъда осъждана за уголемените си устни. Всичко, което изкарвам, отива за детето ми. Живея за сина си, а филърите са единственото нещо, което правя за себе си“, обяснява социалната работничка.

И въпреки че огромните й устни привличат много внимание, Алия е непреклонна и иска да си инжектира още филъри.

„Хората казват, че устните ми са големи, но понеже ги гледам всеки ден, наистина не мисля, че са чак толкова огромни. Определено бих искала да си поставя още филъри“, признава тя.

Алия признава, че преди интервенциите се е чувствала много несигурна заради тънките си устни и на 29-тия си рожден ден решила да направи нещо по въпроса. „Гледах другите момичета в Инстаграм с големите им устни и си мислех – о да, много бих искала да си направя това, но нямам увереността да си поставя филъри. Винаги съм била много отговорна и не исках да харча пари за себе си. Първият път, в който коригирах устните си, използвах парите, които майка ми и сестра ми ми дадоха за подарък“.

Алия добавя: „След първата корекция, веднага се пристрастих! И бях разочарована, че устните ми не станаха толкова големи, колкото ми се искаше. Затова продължих да посещавам клиниката през няколко месеца и ми инжектираха още 1 милилитър всеки път, докато не достигнах размера, който желаех“.

В устните на Алия са инжектирани 6.5 милилитра дермални филъри в продължение на по-малко от година, а тя спестява от заплатите си като социален работник, за да заплати интервенциите си - филърите й струват по 250 лири на милилитър.

Майката, която е похарчила 1625 лири за интервенции, разкрива, че пухкавите й устни са й спечелили множество онлайн почитатели. Самотната Алия обяснява "Имам толкова много нови последователи, откакто коригирах устните си. Изпращат ми много мили съобщения и ме насърчават да ги направя и по-големи".

Макар и да пръска много пари за устните си, тя е категорична, че почти всичките й доходи отиват за грижа за детето й. "Прекарвам цялото си време и давам почти цялата си заплата за сина ми, мой първи приоритет е грижата за него. Не ходя по клубове и не излизам много, защото имам дете. Корекциите на устните са просто малко удоволствие за мен".